Galeriile U Cluj si CFR Cluj au protestat la ora 17.00 in Piata Unirii si au cerut demisia lui Basescu VIDEO si FOTO

 

Numarul protestatarilor din Piata Unirii a ajuns la circa 250, multimea fiind compusa din suporteri ai echipelor de fotbal Universitatea Cluj si CFR Cluj, militanti Rosia Montana si membri ai PSD si PNL Cluj.

 

Protestul anti Basescu de la ora 12.00, din Piata Unirii, a adunat multi membri PSD si PNL Cluj VIDEO si FOTO

 

Fata de protestul initiat la ora 12.00 de o mana de persoane, majoritatea reprezentanti ai USL Cluj, pana la ora 17.00, in Piata Unirii s-au strans circa 250 de manifestanti.

 

Lozincile scandate au fost diverse: "Iesi afara javra ordinara", "Demisia", "Romania, stat politienesc" si "Jos Basescu!".

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (ora 18.40)

 

Protestatarii au fost tratati cu indiferenta de studenti, asa ca, dupa cateva minute de scandari in fata caminelor, au facut cale intoarsa in Piata Unirii. Vezi AICI detalii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (ora 18.25)

 

Protestatarii din Piata Unirii au pornit in mars spre campusul Hasdeu, scandand "Sa iasa studentii!". Multimea a urcat pe strada Republicii, ocupand jumatate dintr-o banda de circulatie, dar traficul nu a fost paralizat.

Comentarii Facebook