Miercuri 24 Aprilie

Galeria Dinamo a atacat fortele de ordine. Un primar din Cluj cere boicotarea unui eveniment

 

Pentru ca exista informatii ca galeria echipei Dinamo este cea care a atacat fortele de ordine de la protestul pasnic din Bucuresti, un primar din Cluj cere boicotarea Adunarii generale a Asociatiei Comunelor din Romania.

 

"Avand in vedere informatiile potrivit carora galeria celor de la Dinamo a atacat fortele de ordine de la mitingul PASNIC din Bucresti, starnind violente si denaturand caracterul si mesajul manifestatiilor, sunt nevoit a lua atitudine. Clubul Dinamo este condus de Ionut Negoita, membru marcant PSD si patron la Hotelul RIN, (fratele mult mai cunoscutului membru PSD Robert Negoita) persoana care ar beneficia direct de Ordonantele date in miez de noapte de Guvernul Grindeanu. 

 

Adunarea generala a Asociatiei Comunelor din Romania va avea loc in perioada 19-22 februarie la Bucuresti, HOTEL RIN. Imi rezerv dreptul de a nu participa la aceasta Adunare Generala in locatia amintita ca forma de protest fata de actiunile josnice si nedemocratice la care asistam chiar in aceste momente. 

 

Cer reprezentantilor comunelor membre in Asociatia Comunelor sa ia in considerare gestul meu si sa il urmeze. Sau, cel putin, sa se schimbe locatia. 

 

Este nepermis ca, in baza informatiilor detinute acum, in baza a ceea ce se intampla acum la Bucuresti, noi, primarii comunelor sa ne intalnim la Hotel Rin", a afirmat primarul comunei Floresti, Horia Sulea.

Comentarii Facebook