Gabi Tamaş, prins băut la volan în Israel, cu o viteză de 205 kilometri la oră


Fotbalistul de la Hapoel Haifa, Gabi Tamaș, a fost surprins conducând cu o viteză de 205 kilometri pe oră în noaptea dintre luni şi marţi şi acesta e chiar românul Gabriel Tamaş (35 de ani).

Fundaşul ar fi fost urmărit pe autostradă de poliţie, cu 205 km/h, dublu faţă de limita de viteză cu care se circulă în zona respectivă. Totul s-a derulat pe câţiva km, după ce poliţiştii au reuşit să oprească maşina românului. Oamenii legii l-au supus unui control cu aparatul etilotest şi s-a dovedit că Tamaş avea o concentraţie alcoolică în aerul respirat de 0.77g/l. Presa din Israel a aflat că Tamaş se află în momentul de faţă la tribunal, în aşteparea unei decizii. Fundaşul român este însoţit de un oficial al echipei.

Deşi numele fotbalistului nu a fost făcut public, Gabi Tamsş este singurul fotbalist din lotul lui Hapoel Haifa născut în 1983. ”În această seară, un ofiţer care lucra pe străzi a surprins o maşină care circula cu 205km/h. A început să-l urmărească şi l-a oprit după câţiva kilometri. Vorbind cu şoferul care era alături de două femei, poliţistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraică şi că trăia în Israel de un an şi jumătate. Poliţistul a simţit mirosul de alcool din maşină iar şoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de trei ori mai mare decat cel permis de lege”.

Tamaș a trecut și pe la CFR Cluj, dar a rezistat numai o săptpmână fiind dat afară după ce a fost prins beat. 

Tamaș și Florin Costea, de la CFR Cluj, BEȚI într-un bar. Și-au arătat chiloții în Romantic Club - VIDEO

Comentarii Facebook