Furtuna de azi noapte a doborât un copac peste o mașină în Cluj-Napoca. A fost cod portocaliu de vreme severă


Furtuna declanșată azi noapte în Cluj-Napoca a doborât un copac peste o mașină aflată într-o parcare. Vântul puternic a făcut ravagii în mai multe cartiere ale municipiului. 

Pompierii clujeni au intervenit joi, 26 mai, dimineața, pentru a îndepărta un copac căzut peste o mașină parcată în Piața Abator din Cluj-Napoca. Furtuna violentă de noaptea trecută a reușit să rupă mai mulți copaci, dar din fericire a existat doar un caz în care furtuna a cauzat pagube materiale. În zona Parcului Central, autoritățile au adunat zeci de grengi rupte de vântul puternic. 

În cursul nopții trecute au fost două intervenții punctuale: Un stâlp de lemn a căzut pe carosabil și a fost îndepărtat de pompierii Detașamentului 1. Ulterior, în jurul dimineții, pompierii au îndepărtat un arbore care a căzut peste un autoturism în Piața Abator”, a transmis ISU Cluj.

Județul Cluj a fost vizat azi noapte de un cod portocaliu de vreme severă cu vijelii puternice (rafale de peste 80-90 km/h), averse cu caracter torențial ce vor cumula local peste 35-45 l/mp, frecvente descărcări electrice și izolat grindină de dimensiuni medii.


Comentarii Facebook