Furt ciudat la un magazin din Mărăști! Tâlharul s-a ascuns în toaletă și a pândit


Un magazin alimentar din Mărăști a fost jefuit duminică, 10 ianuarie, vânzătoarea a fost rănită și hoțul a fugit cu 4.000 de lei, banii din încasări.

Hoțul a profitat de neatenția angajatei și a pătruns în toaletă, dar înainte a furat cumva banii din casa de marcat. Surse judiciare au spus pentru Știri de Cluj că hoțul a profitat de faptul că sunt mulți oameni în magazin și vânzătoarea era ocupată, lăsând casa de marcat deschisă. Hoțul nu a avut cum să mai plece neobservat după ce a pus mâna pe bani, așa că s-a ascuns în toaletă, așteptând un moment prielnic pentru a fugi. 

Prins captiv în toaletă, hoțul a stat până când magazinul s-a golit și, când angajata a avut nevoie să meargă la toaletă, a atacat, a împins-o și a fugit. Femeia s-a lovit în cădere. 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmare unui eveniment înregistrat în cursul zilei de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, în Cluj-Napoca.

În fapt, o persoană ar fi pătruns în interiorul unei societăți comerciale, de unde ar fi sustras suma de 4.000 de lei, iar pentru a-și asigura scăparea, ar fi îmbrâncit un angajat.

Sunt desfășurate activități în vederea identificării autorului și recuperării prejudiciului.

Comentarii Facebook