Fundita umana in Piata Mihai Viteazul pentru o campanie anti HIV/SIDA FOTO si VIDEO

 

Voluntarii din Organizatia Studentilor Medicinisti (OSM) au format o fundita umana astazi in Piata Mihai Viteazul, pentru a marca Ziua Mondiala de lupta impotriva HIV/SIDA.

Acesta a fost al doilea eveniment din ultima saptamana in cadrul proiectului 3S, sanatate sexuala si lupta impotriva SIDA, dupa cel de miercuri seara, in care studentii au afisat un sincron de lumini pe caminul 16 din Hasdeu. Vezi AICI detalii.

"Am desfasurat un material de aproximativ 65 de metri si am format o fundita umana, dupa care am lansat 50 de baloane cu heliu. Oamenii au fost receptivi la campania noastra de informare, au fost curiosi si ne-au intrebat despre actiunea noastra", a spus Andra Ionescu, unul din organizatori.

Studentii au impartit materiale informative si prezervative persoanelor prezente in Piata Mihai Viteazul. Voluntarii OSM au fost ajutati de catre cei de la ARAS, World Wision si de la Asociatia Studentilori Asistenti Sociali.

Proiectul din aceste doua zile se va incheia in aceasta seara cu o petrecere in clubul Janis Stuf de la ora 22.00, pretul unui tichet fiind de 7 lei pentru fete si 8 lei pentru baieti, iar pentru studentii UMF 5 lei.

 

Banii adunati din biletele de intrare vor fi donati copiilor infestati cu HIV din evidenta Spitalului de Boli Infectioase Cluj.

Comentarii Facebook