Fundația unui bloc de 13 etaje, de pe strada Alverna, pune în pericol siguranța clujenilor - VIDEO

 

Fundația unui bloc de 13 etaje de pe strada Alverna riscă să ducă la surparea trotuarului, se tem clujenii care locuiesc în zonă.

 

E un pericol pentru locuitori de pe strada Alverna, din cartierul Gheorgheni, cât și pentru cei care sunt în trecere în zona respectivă. În urmă cu două luni, pe strada Alverna, nr.72, au început o serie de săpături pentru fundația unui viitor bloc cu 13 etaje. Sincer nu știu cine îi ”protejeaza” pe acești oameni având în vedere că nu au măsuri de protecție, drept pentru care de două săptămâni au venit atât de aproape cu săpăturile de trotuar încat a început să meargă la vale. Țin să precizez că pe acest trotuar sunt amplasați stâlpi de înaltă tensiune, cabine electrice, garaje și cel mai important persoane care trec prin acest loc în fiecare zi, inclusiv copii neînsoțiți, care mai au și curiozitatea de a se apropia pentru a vedea ce e acolo. 

 

Vineri, 26 octombrie, am sunat la Inspectoratul Teritorial de Construcții Cluj, spunându-le că e o urgență, iar dânșii m-au îndrumat să depun o sesizare scrisă la care mi se va răspunde în 15 zile, (oare e normal?). În weekend a plouat, luni, din nou și după previziunile meteo cred că va mai continua și zilele acestea. Unul din stâlpii de înaltă tensiune începe să se încline”, a declarat Ioana Petrean.


 

 

Comentarii Facebook