Fruit Fusion - Concert caritabil la Cluj, unde biletul se plătește cu un kilogram de fructe

 

Concertul caritabil ”Fruit Fusion” are loc joi, 8 mai, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților și își propune să adune o tonă de fructe pentru casele de copii din Cluj.

 

Cea de a 3-a editie are loc la Casa de Cultura a Studentilor si este organizata de trupa Modiwo in colaborare cu Primaria Cluj-Napoca si Asociatia Life Force. Fructele colectate vor fi donate copiilor din centrele de plasament si copiilor cu deficiente din Cluj.

 

Se are in vedere si aspectul participativ deoarece in cadrul spectacolului va canta grupul folk „Condimentul Muzical” (intre membrii acesteia fiind si persoane cu deficiente de vedere), iar in sala vor fi rezervate locuri pentru tinerii de la centre de plasament si cu dizabilitati. Astfel, se creaza un spatiu de incluziune culturala si sociala. Seara o vor incheia cei de la MODIWO, trupa deja cunoscuta pentru energia si buna dispozitie pe care le impartasesc publicului”, a spus Diana Caravan, coordonator resurse umane la Asociatia Life Force.

 

Modiwo inseamna MOzaic DIversity of the WOrld, adica world music, alternative, pop rock, electro. Trupa se distinge prin modul foarte creativ de a aborda muzica, folosind instrumente muzicale de pe toate continentele, intr-o imbinare de ritmuri și stiluri neasteptata, dar revigoranta și aducatoare de bucurie. Pentru ca bucurie si-a propus Modiwo sa daruiasca, atat prin muzica sa, cat si prin proiectele pe care le dezvolta. Concertul de joi va aduce bucurie nu doar celor aflati în sala, dar si celor care vor primi fructele acestuia.

 

Asociația Life Force a organizat Fruit Fusion in Cluj, Oradea, Baia Mare si Bistrita avand un raspuns foarte bun din partea publicului. Astfel, acest proiect devine un intermediar al dorintei oamenilor de a se implica. 

 

Folosind fructele colectate in mod direct ca si donatii, acest eveniment creaza un cadru transparent pentru exprimarea sensibilitatii societatii.

 

Comentarii Facebook