FOTO/VIDEO. Un cal a căzut în canalul betonat Someș, din comuna Gilău. Intervin pompierii!


Pompierii clujeni au intervenit în această dimineață pentru a salva un cal căzut în canalul betonat Someș din comuna Gilău. Din primele informații, apelul de urgență a venit în jurul orei 7:40, iar la fața locului a intervenit Garda de Intervenție Gilău.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru a salva un cal căzut în canalul betonat Someș din comuna Gilău. Apelul de urgență a venit în jurul orei 7:40, iar la fața locului s-au deplasat colegii de la Garda de Intervenție Gilău. Calul se afla în canalul adânc de peste doi metri și nu putea să iasă afară. Pompierii au folosit o barcă pentru a se apropia de acesta, apoi au utilizat o funie pentru a-l ghida spre o rampă. În cele din urmă, folosind un lanț și după eforturi susținute, salvatorii l-au scos la mal.”, anunță ISU Cluj.

Imediat au venit în sprijin doi medici veterinari, care au constatat faptul că a fost vorba despre un cal de rasă. Din fericire, animalul era teafăr și a ajuns înapoi în herghelie. Misiunea s-a încheiat în jurul orei 11:00. 

c3.jpeg

Comentarii Facebook