Tânără spulberată pe trecerea de pietoni de un polițist clujean


O femeie în vârstă de 21 de ani a fost lovită joi dimineață, pe o stradă din municipiul Gherla, de o mașină condusă de un polițist. Din primele informații, tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate, însă nu a rămas internată.

În cursul dimineții de azi, în jurul orei 07.35, pe strada Bobâlna, din municipiul Gherla s-a înregistrat un accident rutier în urma căruia a rezultat rănirea și transportarea unei persoane la o unitate medicală.

Din primele cercetări rezultă faptul că o tânără, în vârstă de 21 de ani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal a fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Gherla, acesta având calitatea de polițist. Tânăra a fost transportată la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate, însă nu a rămas internată.”, anunță IPJ Cluj.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii Facebook