FOTO. Momente de coșmar pentru un clujean! Casă cuprinsă de flăcări din cauza unei defecțiuni la instalația electrică


Un incendiu violent a cuprins, vineri dimineață, o casă din localitatea Straja, județul Cluj. Din primele informații, pompierii clujeni s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale pentru stins incendii, precum și un echipaj SMURD. Un bărbat de 70 de ani, a fost consultat la fața locului de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de locuit din localitatea Straja, comuna Cojocna. La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stins incendii, precum și un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Gherla. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, o încăpere și acoperișul casei, cu o suprafață de aproximativ 40mp, erau cuprinse de flăcări, cu pericol de extindere la o anexă gospodărească alipită de aceasta. Un bărbat, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a fost consultat la fața locului de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital.”, anunță ISU Cluj

Pompierii au stabilit cauza incendiului

Focarele incendiului au fost lichidate de către pompieri în limitele găsite, fiind evitată propagarea la vecinătăți. Din cercetările preliminare a rezultat că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a locuinței.

De asemenea, ISU Cluj precizează că pe timpul intervenției, pompierii au scos din locuința aflată în flăcări și o butelie de gaze.

dor.jpeg

Comentarii Facebook