FOTO - Mai mulți clujeni, surprinși în timp ce patinează pe Lacul Chios în ciuda faptului că gheața de la mal s-a topit


Tot mai multe persoane se dau cu patinele pe Lacul Chios din Parcul Central chiar dacă acest lucru este interzis și există avertismente.

Lacul Chios din Parcul Central a îngheţat de câteva zile şi s-a transformat în locul de întâlnire al tuturor pasionaţilor de patinaj şi nu numai. Însă această distracție este foarte periculoasă, pentru că nu mai vorbim doar despre oameni mari, ci şi de copii. Aceştia au ieşit să patineze pe Lacul Chios deși autoritățile au avertizat în repetate rânduri că acest lucru este interzis.

CHIOS 4.jpg

Pozele cu adulții și copiii la Lacul Chios au fost surprinse duminică, 13 februarie, după-amiaza. 

CHIOS 2.jpg

Cu tot pericolul la care se expun, tinerii nu renunță la reprizele de patinaj, chiar dacă în zona lacului există un semn cu „PATINAJUL INTERZIS”. Atât tinerii cât și copiii se expun unui pericol mare având în vedere că la mal ghața s-a topit. 

CHIOS 1.jpg

Pe cât de frumos, pe atât de periculos însă, pentru că gheața ar putea crăpa oricând sub picioarele celor care se aventurează pe luciul ei. Teoretic, accesul pe lac este interzis, dar practic asta nu îi oprește pe oameni să patineze în voie, notează Monitorul de Cluj

CHIOS 3.jpg

În urmă cu două zile reprezentanții Administraţiei Bazinale de Apă Someş-Tisa au avertizat la pericolul care se expun cei care decid să patineze pe lacurile și râurile înghețate.

Citește și: Atenție la stratul de gheață format pe lacurile din județ: „Recomandăm cetățenilor să nu se aventureze pe gheața formată pe cursurile de apă și pe lacuri”

Sursa foto: monitorulcj.ro

Comentarii Facebook