FOTO. Lalelele timpurii sunt acum în plină floare la Grădina Botanică din Cluj-Napoca! Locul perfect de vizitat în minivacanța de 1 Mai


Feerie de culori în Grădina Botanică din Cluj-Napoca! În minivacanța de 1 Mai, clujenii sunt invitați să admire frumusețea lalelelor timpurii. Lalelele sunt flori elegante, cu petale fine și culori vibrante, care pot înflori într-o varietate de nuanțe, cum ar fi roșu aprins, roz delicat, portocaliu strălucitor sau alb imaculat.

s1.jpeg

Lalelele timpurii sunt acum în plină floare! Profitați de acest weekend lung și nu ratați ocazia de a vă conecta cu natura și de a vă bucura de timpul petrecut în aer liber”, au transmis cei de la Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca.

s5.jpeg

Mirosul îmbietor al florilor din grădina botanică îmbogățește experiența vizitatorilor, încântând simțurile cu parfumurile lor delicate și atrăgătoare. Este un adevărat spectacol pentru ochi și suflet să te plimbi în acest anotimp prin grădină, să admiri nuanțele bogate de culori și să respiri aerul proaspăt și parfumat al primăverii.

Grădina Botanică este deschisă de luni până duminică, între orele 09:00 și 19:00, iar ultimele bilete se pot achiziționa până la ora 18:00.

Foto: Facebook/Grădina Botanică „Alexandru Borza" Cluj-Napoca 

Comentarii Facebook