FOTO - Incendiu la o casă din Gherla. Pompierii s-au chinuit mai mult de o oră să stingă flăcarile. Focul a mistuit totul


O casă din Gherla a fost mistuită de foc. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai mult de o oră.

La momentul sosirii pompierilor la fața locului, interiorul casei era cuprins în totalitate de flăcări, iar acoperișul începea să ardă din ce în ce mai tare. Aproape toate bunurile din interiorul locuinței și aproximativ 40 mp din acoperiș au fost distruse complet.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit, situată pe strada Parcului din municipiul Gherla. În momentul sosirii la fața locului, interiorul locuinței era cuprins în totalitate de flăcări, iar ocupanții erau ieșiți în afara acestuia”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Au fost desfășurate operațiuni pentru stingerea flăcărilor mai bine de o oră, nu au fost persoane care să solicite consult medical. Au fost distruse bunurile de interior și cca 40mp din acoperișul casei. Cauza probabilă a fost focul făcut în soba pentru încălzire”, au transmis autoritățile locale. 

Incendiu după incendiu, pompierii clujeni au mai multă treabă ca niciodată

Clujul se confruntă cu un număr foarte mare de incendii în ultima perioadă. Din ce în ce mai mulți oameni rămân fără un acoperiș deasupra capului în urma incendiilor mistuitoare generate de neatenție sau ghinion. 
Sursă FOTO: Monitor de Cluj

Citește și: Incendiu la o hală din Piața 1 Mai, din Cluj-Napoca - VIDEO
Incendiu la o casă de pe Bulevardul Muncii
Incendiu devastator în județul Cluj! O cabană a fost distrusă de flăcări - FOTO-VIDEO

Comentarii Facebook