FOTO - După ce a cosit, plantat și dat zăpada cu lopata, Emil Boc s-a apucat să monteze dale din granit pe malul Someșului


Modernizarea malurilor Someșului reprezintă unul dintre cele mai ample proiecte de revitalizare urbană derulate de Primăria municipiului Cluj-Napoca și are la bază conceptul ‘reîntoarcerea orașului cu fața la râu’” a declarat primarul Emil Boc, joi 9 iunie, după vizita de „observație a lucrărilor” de la malul Someșului. 

Am vizitat astăzi tronsonul situat în cartierul Grigorescu, zonă care susține legătura între centrul de cartier (zona comercială și de servicii Mirăslău / Donath), zona de joacă și de agrement de pe malul Someșului (Parc „Plaja Grigorescu”) și, în continuarea acestora, zona centrală a orașului. A fost realizat podul pietonal și ciclistic peste Someș în zona Parcului Rozelor iar lucrările avansează conform graficului de implementare”, a transmis edilul municipiului Cluj-Napoca.

„Nu-i om mai harnic decât primaru' din Cluj-Napoca”

În numeroasele poze publicate pe pagina sa de Facebook, edilul a postat și imagini în care a demonstrat că a „pus și el mâna la treabă”, fotografiindu-se în timp ce lovea o dală de granit cu un baros de mici dimensiuni, semn că „n-a stat doar să observe” ci a pus osul la treabă cum a făcut-o și cu alte ocazii. Cu toate că primarul încearcă să arate cât de harnic este, clujenii nu se lasă păcăliți așa ușor: „Meri omule mai încolo că poate îți dă una”, a scris un internaut amuzat de imagine. „Ioi, nu-i om mai harnic decât primaru' din Cluj-Napoca. Noroc că are tot timpul câte o poză să ne demonstreze, că alt fel, jur că nu credeam”, a mai scris în mod ironic o clujeancă.

boc cu baros.jpg

După ce la începutul săptămânii s-a pozat cu coasa pregătită, iar internetul e plin cu poze cu Emil Boc trăgând din greu cu lopata la zăpadă, sau populând lacurile cu pești, și chiar în timp ce plantează copaci în centrul municipiului, poza în care acesta „muncește cu drag și spor” pe șantierul de pe malul Someșului a făcut deliciul clujenilor.

boc coasa.jpeg

boc cu pestele bun.jpg

boc zapada 1.jpg

boc cu lopata.jpeg

Comentarii Facebook