FOTO - Două asistente de la Spitalul Municipal Turda, blamate de un pacient: „Aceste ‘doamne’ sunt foarte ocupate cu TikTok-ul”


Un clujean spune că a fost ținut în frig, la Secția de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Turda, în timp ce angajatele se uitau pe telefoanele mobile, la videoclipuri de pe TikTok. 

La Spitalul Municipal Turda pacienții sunt ținuți afara sa aștepte și aceste ‘doamne’ sunt foarte ocupate cu TikTok-ul în loc sa preia pacienții care așteaptă la urgențe (la Urgențe nu mergem dacă ne doare în cot)”, a trasnmis turdeanul indignat de situația înjositoare prin care a trecut zilele tecute în așteptarea unei fișe de triaj în zona de Primiri Urgențe de la Spitalul din Turda. 

medic turda.PNG

Oare aceste angajate comode nu au de îndeplinit niște reguli? Nu au un Șef, care sa le ia la întrebări??? Sau e loc de relax la Urgențe pentru ele?? Ar fi ok dacă ar lua cineva masuri pentru aceste  ‘doamne’, care mai vorbesc și urât după ce te țin noaptea afara la grade cu minus”, mai  spune turdeanul. 

Sursa foto: turdanews.ro 

Comentarii Facebook