FOTO - Actorul Bob Rădulescu, trage la răspundere primăria pentru lipsa de interes față de intrarea în cimitirul central: „E jignitor și o rușine”


Cunoscutul actor clujean Bogdan „Bob” Rădulescu nu a ezitat să își expună doleanțele în fața urmăritorilor săi, așa cum i-a obișnuit de o vreme încoace. De data aceasta, actorul a atras atenția asupra stării deplorabile în care se află una dintre străzile care duce înspre Cimitirul din cartierul Mănăștur, mai exat, acesta a vorbit despre intrarea din Zorilor. Rădulescu a publicat și o serie de imagini cu intrarea în cauză, iar clujenii i-au susținut părerea, postarea acestuia adunând zeci de comentarii. 

Dragă administrație din Municipiul Cluj-Napoca am o rugăminte la tine nu ca și cetățean, ci ca și copil care merge să aprindă o lumânare și să ducă o floare la mormântul părinților, mormânt aflat în Cimitirul din cartierul Mănăștur, intrarea din Zorilor.

cimitir cl 1.jpg

„E jignitor și o rușine la adresa orașului de 5 stele”

Nu știu dacă strada asta e în administrația ta sau a RADP-ului sau a administrației cimitirelor, sau e pe persoană fizică sau e în litigiu, nu știu.

Dar este frustrant, jignitor și o rușine la adresa orașului de 5 stele, dar mai ales a oamenilor care trebuie să intre în cimitir ținându-se de gard, ca să nu alunece sau să-și rupă gâtul în craterele din poze, așa cum mergea azi o văduvă la vreo 80 de ani cu ochii în lacrimi să aprindă o lumânare la mormântul soțului ei.

cimitir cl 3.jpg

„Vin într-o zi cu 7-8 oameni, înarmați cu lopeți, aduc o mașină de piatră și în câteva ore rezolvăm intrarea”

Cred că e doar o chestiune de bunăvoință și organizare să aranjezi puțin aleea aia de intrare. Gest de buni gospodari. De bun simț. De normalitate. De omenie.

Te întreb sincer și asumat. Ai nevoie de ajutor? Vin într-o zi cu 7-8 oameni care folosesc intrarea din Zorilor în cimitir, înarmați cu lopeți, închiriez un mic buldo, aduc o mașină de piatră și în câteva ore rezolvăm intrarea aia ca să nu mai intre oamenii în cimitir cu lacrimi în ochi și cu scârbă în priviri la vederea străzii? Mulțumesc frumos”, a scris Bob Rădulescu pe pagina sa de Facebook. 

cimitir cl 4.jpg

UPDATE:

Primăria Cluj-Napoca a transmis că ”strada Szenczi Molnar Albert este cuprinsa in programul de întreținere al Primăriei și vom interveni săptămâna viitoare cu lucrări specifice drumurilor nemodernizate. Vom așterne piatră spartă, astfel încât să se poată circula în condiții decente”.

Comentarii Facebook