FOTO - Accident violent în apropiere de Câmpia Turzii. Au fost implicate două autoturisme. Patru minori și doi adulți, transportați la spital


Un accident violent în care au fost implicate opt persoane a avut loc în apropierea localității Câmpia Turzii. Șase persoane au fost transportate de urgență la spital. 

Pompierii din Cluj au intervenit vineri, 5 august, la un accident rutier grav care a avut loc între Turda și Câmpia Turzii. În cele două autoturisme implicate în accident se aflau opt persoane, dintre care patru erau minori. Șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. 

Intervenție la un accident rutier între localitățile Câmpia Turzii și Turda. Au fost dislocate la fața locului o autospecială și un echipaj SMURD din Detașamentul de Pompieri Turda, care au fost sprijinite la rândul lor de către două echipaje SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Patru copii, transportați la spital

La fața locului au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea. Echipajele de intervenție au acordat primul ajutor calificat unui număr de opt persoane, dintre care patru minori. Doi adulți și patru copii vor fi transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, care, la prima evaluare, prezentau afecțiuni ușoare”, au mai declarat aceștia. 


Comentarii Facebook