FOTO. Accident grav lângă Gârbău! Un șofer beat a intrat cu mașina într-un parapet


Sâmbătă seara, pompierii clujeni au intervenit la un grav accident rutier petrecut între localitățile Viștea și Gârbău. Din primele informații, într-un viraj la dreapta, un șofer ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ulterior intrând în coliziune cu parapetele de pe marginea părții carosabile. Trei persoane s-au aflat în autoturismul avariat.

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe DJ 108C, între localitățile Viștea și Gârbău. Apelul de urgență a venit în jurul orei 20:50, iar la fața locului s-au deplasat echipajele de la Garda de Intervenție Aghireșu. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei bărbați cu vârste cuprinse între 35 și 42 de ani. Niciunul nu a fost încarcerat, iar echipajele medicale vor transporta la spital pe doi dintre aceștia. Din fericire, cu toții sunt conștienți și cooperanți. Pompierii au asigurat totodată măsurile PSI. La misiune au luat parte o autospecială, o ambulanță SMURD și una SAJ.”, anunță ISU Cluj.

Șoferul autoturismului era beat

Din primele date, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi condus autoturismul pe direcția Baciu spre Gârbău, iar la km. 10, într-un viraj la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ulterior intrând în coliziune cu parapetele de pe marginea părții carosabile. 

Atât conducătorul auto, cât și un alt pasager aflat în autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportați la spital. La testarea conducătorului cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Comentarii Facebook