Marti 27 Septembrie

FOTO. Accident cumplit în Cluj! O tânără a murit. Trei persoane, transportate de urgență la spital


Pompierii clujeni au intervenit în această dimineață la un accident rutier teribil, petrecut la ieșire din localitatea Ciucea spre Cluj-Napoca. O tânără a decedat, iar trei persoane au ajuns la spital, între care și o fetiță de doar 10 ani. 

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Ciucea spre Cluj-Napoca. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 7:10, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială și un echipaj SMURD. În sprijin a venit și o ambulanță SAJ. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate”, anunță ISU Cluj.

Într-un autoturism se afla o tânără încarcerată și inconștientă, în stop cardio-respirator. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat-o și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanță și de către pompieri, medicul a constatat decesul tinerei de 21 de ani. De asemenea, alte trei persoane au fost transportate la spital în stare de conștiență și cu leziuni minore. Mai exact, a fost vorba despre doi bărbați și o minoră de 10 ani.

Citește și: Cluj. Tânără de 21 ani, moartă în urma unui groaznic accident. Cum s-a produs tragedia

Comentarii Facebook