Miercuri 24 Aprilie

FOTO - A decedat bărbatul lovit marți de o ambulanță, la Turda. „Drum lin tăticul meu, acum ești un înger păzitor pentru toți”


Bărbatul de 71 de ani în cărucior electric care a fost lovit de o ambulanță în timp ce traversa strada regulamentar în municipiul Turda, a decedat. Accidentul s-a produs marți, 3 ianuarie, în jurul orei 11:50. Vestea tristă a fost dată chiar de fiica acestuia pe pagina sa de Facebook. 

Primele cercetări efectuate la locul accidentului au condus la stabilirea faptului că o ambulanță SAJ, condusă dinspre municipiul Cluj-Napoca, fără a avea semnalele luminoase sau acustice în funcțiune, ar fi acroșat un bărbat în vârstă de 71 de ani, din comuna Săndulești, care se deplasa pe trecerea pentru pietoni, cu o tricicletă electrică, destinată persoanelor cu dizabilități”, au transmis autoritățile în urma accidentului. 

Citește și: FOTO - Bărbat în scaun cu rotile, lovit din plin de o ambulanță, în Turda - UPDATE

Anunțul privind decesul bărbatului a fost făcut chiar de fiica acestuia printr-o postare pe pagina sa de Facebook. „E tatăl meu, nenorociții mi-au omorât tăticul”, a scris aceasta în comentariul unei postări în care se anunța cumplitul accident.  „Drum lin tăticul meu, acum ești un înger păzitor pentru toți. Te iubim și nu o să te uităm niciodată”, a mai scris aceasta alături de o fotografie în care apare tatăl acesteia. 

Comentarii Facebook