Vineri 27 Ianuarie

Fostul PR Managerul Electric Castle despre filmul românesc: Sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute


Andi Vanca, fostul PR Managerul Electric Castle, a lăudat ultimul film românesc ”Teambuilding” și a desființat cinematografia românească ”elitistă și sforăitoare”.

Teambuilding a spart la încasări și cum era previzibil toți cinefilii au început să iasă din hibernare și să ne explice cum e cultura, comedia și arta de privi nimicul.

Poate că dacă lumea asta bună a filmului din România nu s-ar mai lua așa de în serios și n-ar mai încerca să ne “educe” (whatever that means) pe noi plebii care nu știm cultură și râdem că proștii la glume de zi cu zi, ar fi mai bine pentru toată lumea. Industria ar crește, iar ei ar vedea cum e să faci bani și de pe bilete, nu doar de la Ministerul Culturii. Pentru că publicul s-a săturat de sforăieli elitiste si cultura surprinsă în scene de 10 minute despre cum bate vântul un cireș sau cum soarbe careva o ciorbă în bucătărie.

Altfel pentru domnii Micutzu Cosmin Nedelcu, Alex Cotet, Matei Dima și restul echipei, numa’ de bine și la cât mai multe!”, a comentat Vanca, fost PR al Electric Castle timp de 6 ani.

Comentarii Facebook