Fosta handbalistă, Andreea Stanciu, arestată la Cluj. A furat 5.000 de euro dintr-o mașină de lux parcată la Polus Center Cluj

 

Andreea Stanciu (Andreea Tămaș înainte de căsătorie), o fostă handbalistă din Zalău, și soțul ei, Gelu Stanciu, au fost arestați, după ce au furat 5.000 de euro și un ceas dintr-o mașină parcată la Cluj.

 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, Compartimentul “Urmăriri”, al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj au identificat marţi noaptea, pe raza municipiului Zalău, două persoane, soţ şi soţie, S. Andreea şi S. Gelu, date în urmărire generală de IPJ Cluj. Pe numele celor doi s-a emis un mandat de arestare prevenită pentru 30 de zile pentru că au furat 5.000 de euro şi un ceas dintr-un autoturism aflat în parcare unui mall din Cluj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Tincuţa Dumuţa, citată de presa locală.

 

Andreea Stanciu, 23 de ani, a jucat la HC Zalău. 

 

La vârsta de 17 ani, după ce părţinţii ei au divorţat, Andreea Stanciu a plecat din Zalău și a jucat la echipa de junioare a clubului Rapid CFR Bucureşti. 

 

Ea a revenit la Zalău și a jucat pentru HC Zalău, echipa antrenată de Gheorghe Tadici, dar a renunțat la sportul de performanță și a plecat în Italia. S-a căsătorit la Timişoara, cu Gelu Stanciu, scrie magazinsalajean.ro.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Poliţişti din cadrul Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti au identificat pe Gelu S. de 33 ani şi Andreea S. de 23 ani, din Arad, care sunt suspectaţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. Fapta constă în aceea că la data de 29 martie a.c., în timpul zilei, suspecţi au sustras suma de 5000 euro şi un ceas de mână dintr-un autoturism de lux, aflat în parcarea Centrului Comercial din Floreşti, valoarea prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 22.500 lei.

 

Suspecţii s-au sustras cercetărilor, fiind emise pe numele lor mandate de arestare preventivă în lipsă.

 

La data de 11 iunie a.c. cele două persoane, care figurau urmărite la nivel naţional, au fost depistate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sălaj. Aceştia au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Cluj”, precizează reprezentanții IPJ Cluj.

Comentarii Facebook