Fost militar din Legiunea Străină bătut măr de bodyguarzi în Janis



Un tânăr de 22 de ani, fost militar în Legiunea Străină, a fost bătut de bodyguarzi și scos afară din clubul clujean Janis.

Incidentul a avut loc chiar weekend--ul trecut, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie 2018.

Acesta susține că a vrut să plece din club, în jurul orei 00.30, așa că i-a spus iubitei sale să îi dea hainele, moment în care o tânără aflată în club a semnalat agenții de pază că tânărul face scandal.

În noaptea de 5 spre 6 ianuarie, la circa o jumătate de oră după miezul nopţii, i-am zis iubitei că plec spre casă iar Timea mi-a răspuns că doreşte să mai rămână cu nişte prietene aflate cu ea. Mă aflam aproape de ieşire, iar ea la câţiva metri de mine, ambii în club. I-am strigat să-mi dea hainele – care erau lângă ea – când s-a declanşat, pe neaşteptate, coşmarul: o tânără necunoscută a atenţionat un bodyguard zicându-i că fac scandal”, a declarat tânărul de 22 de ani, pentru Gazeta de Cluj.

Eu deşi i-am zis fetei să se potolească, tot a sărit între noi bodyguardul. Eu m-am băgat în faţa lui ca să vorbesc cu Antonio şi să încerc să-i dau hainele însă respectivul – din câte am înţeles sportiv de performanţă – m-a dat la o parte ca pe-o cârpă. După care a sărit pe Antonio, împreună cu încă un coleg de-al lui, l-au împins afară din club şi apoi l-au luat la bătaie. Erau nişte tineri trecuţi cu ceva de 21 de ani care trepidau şi parcă abia aşteptau să bată pe cineva”, spune și iubita sa.

Le tot ziceam să mă lase să vorbesc cu Timea, ca să-mi dea hainele, însă m-am trezit culcat la pământ din câţiva pumni. Unul dintre bodyguarzi a venit pe la spate şi m-a ţinut iar celălalt m-a lovit în nas. Eram îmbrăcat numai într-o bluză, însă, în ciuda acestui fapt, când am văzut că vin spre mine am luat-o la fugă. Unul dintre ei m-a urmărit până aproape de „Central”, dar n-a reuşit să mă prindă”, a mai povestit victima.

Acesta a ajuns la U.P.U. Cluj, unde medicii i-au acordat primul ajutor şi au anunţat imediat poliţia, după care l-au transferat cu ambulanţa la Clinica de Chirurgie Maxilofacială.

Apoi, dimineaţă am vrut să merg acasă, în Sălaj, însă la ocazie nu m-a luat nimeni, aşa că l-am sunat pe tata. A venit repede, cu o maşină, m-a dus acasă şi acum ne-am prezentat împreună la I.M.L. ca să-mi scot certificat. Oricum, ce-am păţit la Cluj, într-un minut n-am păţit în cele douăzeci de luni cât am fost în legiunea Străină”, a mai povestit victima.

Comentarii Facebook