Florin Piersic, mesaj în direct pentru Simona Halep! Ce i-a transmis îndrăgitul actor clujean: „Pentru asta mă pregătesc intens”


Nadia Comăneci și Florin Piersic i-au pregătit Simonei Halep o surpriză, un mesaj călduros, în timpul unei intervenții televizate, după ce campioana a obținut victoria la TAS.

Marea gimnastă a lumii Nadia Comăneci, prima care a obținut vreodată nota 10,  i-a transmis un mesaj campioanei mondiale la tenis, Simona Halep, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, la Antena 3 CNN.

„Dragă Simona, ai câștigat o luptă extraordinară. O luptă și un câștig istoric. Ești un om cu mare ambiție și determinare, pe teren, dar și în afara terenului. Te iubim! Te îmbrățișăm! Abia aștept să te revăd pe teren! Succes!", a spus Nadia Comăneci.

Pe de altă parte, unul dintre cei mai mari actori ai țării noastre și unul dintre cei mai iubiți români, Florin Piersic, i-a spus Simonei că o provoacă la un meci de tenis.

„Simona! Am aflat că te întorci pe terenul de tenis. Extraordinar! Pentru asta mă pregătesc intens pentru că vreau să te provoc la o partidă. Tu pe terenul de tenis, iar eu pe scenă. Și te previn! Am de gând să te bat! Pe umăr!", a transmis maestrul Florin Piersic.

Comentarii Facebook