Preț absolut halucinant pentru un apartament de pe strada Frunzișului! Metrul pătrat trece de 4000 de euro și parcarea nu este inclusă


Prețurile locuințelor au crescut halucinant de mult în Cluj-Napoca, indiferent dacă vorbim despre chirii sau apartamente de vânzare.

Este și cazul unui apartament situat pe strada Frunzișului, pentru care proprietarii cer 399.000 de euro. 

Apartamentul este localizat în ansamblul ,,Wings”, faimosul ,,bloc cu aripi” și are o suprafață de 97 metri pătrați pe două etaje. Acesta include și un balcon, apartamentul fiind situat la etajele 12 și 13 a blocului de 15 etaje.

Locuința se vinde complet mobilată și utilată cu electrocasnice, însă prețul de 4.113 euro per metru pătrat este unul

Trebuie menționat că prețul de aproape 400.000 de euro nu include și un loc de parcare, cei care își doresc o astfel de facilitate fiind nevoiți să mai scoată din buzunar 15.000 de euro.

,,Ansamblul dispune de următoarele facilități : arhitectură biomimetica, spații verzi în incinta de aprox. 3500 mp, grădină urban și teren de joacă pentru copii, prize pentru mașini electrice, paza 24/7, incinta securizata, receptie si lobby confortabil etc.

Un apartament superb care ofera o panorama frumoasa spre vest de unde va puteți bucura de apusuri de neuitat. Un apartament pentru pretentiosi și cei care doresc o locuinta spatioasa, cu finisaje premium, într-o zona bună”, se arată în anunțul imobiliar. 

„Blocul cu aripi”, cum este supranumit complexul Wings din Cluj-Napoca, este considerat unul dintre cele mai frumoase ansambluri rezidențiale din România, iar prețul apartamentelor ajunge să le facă competiție celor de la Dubai.

Screenshot 2024-03-08 112142.png

Comentarii Facebook