Florin Piersic a împlinit 80 de ani. Maestrul este INEPUIZABIL - VIDEO

 

Florin Piersic este sărbătorit de clujeni la împlinirea vârstei de 80 de ani. 

 

Maestrul a povestit, marți seara, în holul cinematografului Florin Piersic din Cluj cum a ajuns să intre în tagma selectă a actorilor. El a fost selectat să spună o poezie, în timpul școlii, este vorba despre ”Nebuna” de George Coșbuc. El a impresionat pe toată lumea, iar profesorii l-au încurajat să dea la Teatru.

 

Am spus la admiterea de la Teatru poezia Nebuna și am spus despre mine unele chestii. Așa am intrat cu zece și am ajuns să fiu actor și am împlinit de două ori 40 de ani. Se poate să credeți voi gluma asta că eu am 80 de ani?”, a continuat Florin Piersic. 

 

Modest a spus că se bucură că lumea îi dă atenție. ”Miercuri seara s-au hotărât să facă ziua mea pe scena Operei. Nu i-am întrebat nimic, dar am acceptat. Vă spun sincer că nu am vrut să fiu sărbătorit. 80 de ani mi se pare că nu trebuie să fiu sărbătorit, când sunt atât de tânăr... Nu mai vreau să apar, pentru că în clipa în care apar toți zic că a venit Florin Piersic și nu mai avem ce să-l întrebăm. Păi ce vreți, să tac!”.

 

Aniversarea de la Opera Națională din Cluj va fi făcută cu sala arhiplină, nemaifiind loc să arunci un ac. 



Comentarii Facebook