Marti 9 August

Floreștiul va avea zonă de picnic. Este vorba despre un teren de 10 hectareComuna Florești va avea în curând și o zonă de picnic, anunță primarul Horia Șulea.

Potrivit acestuia, a fost identificat un teren de aproximativ 10 hectare, care nu poate fi folosit pentru noi construcții așa că se va amenaja o zonă de picnic.

Conform lui Șulea, zona va fi amenajată cu alei, fiind dotată cu bănci și foișoare.

Avem peste 30 de mii de locuitori, majoritatea populației fiind în Zona de Sud a comunei. Terenul respectiv este tocmai în această zonă. În prezent el este un teren viran. Floreștenii merită un loc de destindere, de petrecere a timpului liber în week-end-uri și nu numai. Vom aloca bani de la buget pentru amenajarea acestei zone, realizarea de alei, dotarea cu bănci și foișoare, precum și cu mobilier specific zonelor de picnic. Am investit în sănătatea, confortul, siguranța și educația floreștenilor - prin investiții precum școala, grădinița, stația SVSU, drumul de legătură, stațiile de pompare, iluminat public - iar acum a venit timpul să ne ocupăm și de destinderea lor, de timpul liber al floreștenilor”, a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Comentarii Facebook