Floreștiul a prelungit contractul cu operatorul de salubritate

 

Comuna Florești a semnat un nou contract cu o firmă care să asigure, pentru următoarele trei luni, colectarea deșeurilor. 

 

În urma unei proceduri de achiziție publică, la negocieri fiind invitate mai multe persoane juridice, s-a semnat un nou contract cu prestatorul de servicii de salubritate, cel care a activat din februarie încoace pe raza UAT Florești. După ce Consiliul local va aproba un nou regulament, se va putea trece la plata serviciului de către populație, la Primărie (cash la caserie, online via ghiseul.ro sau prin mandat poștal). La același tarif ca până acum. 6.5 lei / lună. NU va mai fi nevoie de depunerea declarațiilor privind numărul de persoane (exepție fac, normal, cei care până acum nu s-au declarat și cei în cazul cărora există modificări de nr persoane). Controalele privind obligația persoanelor juridice și fizice proprietari de imobile, de a depune declarațiile, va continua în perioada următoare.

 

Apoi, cum Comuna Florești s-a retras din ADI Gelu Voievod, atât prin HCL, cât și prin Decizia AGA ADI, va urma o licitație privind delegarea serviciului de salubritate pe raza UAT Florești, precum și cea privind salubritatea stradală pe o perioadă îndelungată”, a precizat primarul Horia Șulea, pe contul său de Facebook.

Comentarii Facebook