Floreștenii se mobilizează! Șoferii își pun la dispoziție mașinile celor care merg spre Cluj-Napoca


Un floreștean a postat un mesaj extrem de apreciat de comunitate prin care îi invită pe cei care vor să circule cu el cu mașina, pentru a reduce traficul. 

Bună seara! Plec în fiecare dimineață pe la 7:40 de pe strada Gheorghe Doja, până la Platinia! În masina sunt doar eu și fiica mea. Am 3 locuri libere. Cine vrea să vină cu noi, este binevenit și absolut gratuit!”, a transmis clujeanul.

Consătenii acestuia au apreciat gestul:

”Foarte buna inițiativa, la idee sunt aproape sigură ca ne-am gândit cu toții, însă de la idee la execuție e un pas mare pe care unii dintre noi începem sa îl facem”.

”Incredibilă aceasta postare. Dacă toata lumea ar proceda la fel, Floresti ar bate orice record. Cei mai faini oameni sunt aici. Bravo! Sunt mândru că stau în Florești. Doar cei care locuiesc aici știu prin ce calvar trecem cu toții atunci cand ploua, atunci cand ninge, atunci când..... Lucrurile s-au schimbat mult în bine, iar tinerii sunt întotdeauna cei care pot schimba lumea. Felicitari pentru toti floreștenii care au facut până acum bine și care vor face și de-acum bine. Aceasta este adevărata valoare care trebuie sa ne definească pe toți! Respect maxim!”.

”Și eu plec în fiecare dimineață de pe Andrei Mureșan nr. 27, la ora 6:30, și am 4 locuri libere dacă vrea cineva eu merg pana pe strada București 0756826…”.

Alți oameni au sugerat folosirea autobuzelor pentru a reduce traficului.

Comentarii Facebook