Flavius, al doilea copil inecat in Tarnita, inmormantat in Berindu! Vezi ce spun rudele despre tatal criminal VIDEO


Cel de-al doilea copil inecat in lacul Tarnita, Flavius, de 15 ani, a fost inmormantat in localitatea Berindu, luni, in jurul orei 13.00.

"L-am cunoscut pe Flavius. A fost de cateva ori la noi la biserica si era un tanar foarte linistit. Statea si in timpul slujbei foarte cuminte alaturi de mama lui si nu deranja deloc slujba. Am ramas cu inimile zdrobite de durere de acest sfarsit tragic, prin care s-au sfarsit doua vieti nevinovate", a povestit preotul din Berindu, Mihai Racolta.

"Ea si cu copilul s-au stabilit in apartamentul lor de unde a divortat de barbatul asta (n.red. Nicolae Lapuste). Baiatul era bun, cuminte. Venea cu el la biserica. Era mai redus putin mintal, dar era prietenos. Ce tristete a fost pe noi. Necaz mare a fost ca si-a batut joc taica-su si de maica-sa si de el si de fratele mai mare. S-a incurcat cu aia mai tanara si l-a dat si aia afara si uite asa o fost. O avut datorii in banci", a spus Vasile Pop, bunicul lui Flavius.

Falvius si sora lui Alexandra, de 3 ani, au disparut impreuna cu tatal lor in lacul Tarnita luni, 27 februarie. In cursul zilei de vineri, cadavrele celor trei au fost descoperite, stabilindu-se ca acestia au fost inecati de tatal lor.

 

Alexandra, fetita de 3 ani inecata la Tarnita, condusa pe ultimul drum FOTO

Comentarii Facebook