FLASHMOB pentru victimele incendiului de la adăpostul de câini din Cluj - VIDEO

 

Tragedia de la adăpostul de câini și pisici din Cluj, unde o femeie și 120 de animale au murit într-un incendiu în seara zilei de joi, 25 octombrie, a sensibilizat multă lume. La Brașov și București au fost organizare flashmob -uri.

 

Oamenii s-au strâns, vineri seara, în Brașov, în Piața Sfatului, iar la București, în fața Teatrului Național, au aprins lumânări și au ținut un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului. 

 

Incendiul de joi seara, de la adăpostul de pe Valea Fânațelor, cartierul Iris, ar fi izbucnit de la o lumânare, dar oamenii cred că a fost vorba despre o mână criminală. 

 

Adăpostul de animale de pe Valea Fânațelor, cartierul Iris, a ars. O femeie și 120 de câini și pisici au murit

 

Adăpostul din Iris era deținut de Radu Țărmure, preşedintele Federaţiei pentru Protecţia Animalelor. ”Mărturisesc că am mai primit ameninţări din partea unor vecini care locuiesc în zonă ilegal. ne-am temut, dar până acum nu s-a întâmplat nimic. Femeia care a murit în incendiu doamna Tereza nu avea cum să provoace tragedia. Acolo nu avem curent și nu se facea foc. Am cerut o anchetă în acest caz”, a spus Radu Țărmure.


Comentarii Facebook