Fiul unui polițist a jefuit un poștaș din Turda. A fost ajutat de fratele altui polițist - VIDEO

 

Poștașul jefuit în Turda zilele trecute și lăsat fără 26.000 de lei în plină stradă a fost atacat de fiul unui polițist din Turda, ajutat de fratele altui ofițer. 

 

Polițiștii din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale din IGPR împreună cu lucrători ai IPJ Cluj și ai Poliției Municipale Turda au făcut precheziții la domiciliile celor implicați în acest caz. 

 

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, doi dintre cei patru tineri care au comis atacul asupra factorului poștal sunt rude ale unor polițiști. Este vorba despre Andrei Mărcinean, 22 de ani, fiul agentului şef de poliţie Marius Mărincean, de la Poliţia Turda.

 

Al doilea tânăr implicat în acest caz este Mihai Medrea, 20 de ani, care este fratele agentului şef principal, Răzvan Medrea, şeful Postului de Poliţie Călăraşi - Turda.

 

Cei doi tineri au fost ajutați de alți doi suspecți, suma furată de la factorul poștal este de 26.000 de lei. O parte din banii furați a fost schimbați în valută. ”Peste jumătate din bani au fost găsiţi acasă la unul dintre făptuitori. O altă parte au schimbat-o în valută şi ne străduim să identificăm unde sunt aceşti bani în timp de o altă sumă, destul de mică, a fost cheltuită pe tot felul de achiziţii fără valoare”, a spus un poliţist.

 

Cei doi tineri acuzați de comiterea jafului nu au un loc de muncă. ”Nu au serviciu, dar toată ziua stau la discuţi şi la cafele la barurile din centrul oraşului Turda. Este normal ca veniturile lor să provină din astfel de fapte”, au mai precizat sursele citate. 

 

Poștaș jefuit în Turda de mai multe persoane. Cât au furat hoții?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Polițiștii au declarat că Mihai Medrea și Andrei Mărincean, ambii din Turda, în 23 mai, utilizând un autoturism împrumutat de la Mihail P., de 24 ani, l-au urmărit pe poștaș şi l-au deposedat de geanta pe care o avea, prin folosirea violenţei. 

 

Ulterior suspecţii s-au deplasat pe un câmp din apropierea localităţii Sănduleşti, unde după ce au luat banii, au dat foc genţii.

 

Prejudiciul creat în valoare de 26.000 lei a fost recuperat în proporţie de 60 % până în prezent.

Comentarii Facebook