Duminica 28 Aprilie

Firmă din Cluj care vindea ILEGAL materiale lemnoase a fost descoperită după 5 ani



Polițiștii clujeni, alături de reprezentanți ai I.T.R.S.V. Cluj-Napoca au descoperit, miercuri, o societate comercială din localitatea clujeană Gilău care comercializa material lemnos în mod ilegal timp de cinci ani.

”La data de 12 martie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu reprezentanţi ai I.T.R.S.V. Cluj-Napoca, au efectuat un control de specialitate la o societate comercială cu sediul social în localitatea Gilău, judeţul Cluj.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat faptul că, în perioada 04.01.2009-22.01.2014, administratorul societăţii a desfăşurat activităţi de achiziţie şi comercializare a materialului lemnos, fără respectarea prevederile legale”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Administratorul societăţii a fost sancţionat contravenţional conform art. 4 alin.1, lit. b şi alin. 2 din H.G. 996/2008 , cu amendă în cuantum de 4.500 lei, iar cantitatea de 158,57 m.c. material lemnos, în valoare de aproximativ 58.500 lei, a fost confiscată de către poliţişti.

Comentarii Facebook