Filmul dublei crime îngrozitoare din Italia, unde și-a pierdut viața și o clujeancă. Primarul din Nero a decretat doliu în localitate


Detalii șocante ies la iveală în cazul celor două românce ucise zilele trecute, în localitatea Nero din Sicilia.

În urma investigațiilor, anchetatorii au descoperit că cele două femei au fost abuzate și ucise cu brutalitate de un român de 24 de ani.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Se pare că seara a început cu o petrecere, cu o cină la cea de-a doua femeie ucisă, Delia Z. Acolo au participat, pe lângă gazdă, încă doi români: suspectul, în vârstă de 24 de ani, și un alt bărbat, tot român, în vârstă de 50 de ani. 

Acolo se pare că s-a consumat mult alcool, iar seara s-a terminat pentru că tânărul în vârstă de 24 de ani a început să-i facă avansuri intime gazdei iar aceasta a decis să-i dea afară pe cei doi români. 

Bărbatul a mers mai apoi la cealaltă femeie, despre care aflase că locuiește singură în urma discuțiilor de la petrecere. 

Acolo, a sunat la ușă, femeia i-a deschis, bărbatul a intrat în casă și, foarte probabil, spun anchetatorii italieni a abuzat-o, bătut-o și a dat foc acelui fotoliu unde o așezase, informează antena3.ro

Ulterior, s-a îndreptat către cea de-a doua femeie româncă, i-a făcut din nou avansuri, iar când aceasta a refuzat a început să o lovească cu tot ce-i pica în mână, inclusiv obiecte din casă precum un televizor. 

Românul este în prezent în custodia autorităților. 

Una dintre femeile ucise, Maria R. era originară din comuna Câțcău, Cluj, și plecase în Italia în urmă cu 15 ani, la muncă. 

În ziua înmormântării, probabil luni, va fi doliu la Naro, în provincia Agrigento, proclamat de primarul Maria Grazia Brandara, ca un „semn tangibil al apropierii locuitorilor din Naro de familiile victimelor, dar şi de comunitatea românească, parte activă şi productivă a oraşului”. 

Clujeanca găsită fără suflare în casa ei din Italia a fost ucisă! Polițiștii au reținut principalul suspect, un român de 24 de ani


Comentarii Facebook