Imaginea care a stârnit valuri de reacții din partea clujencelor. Cum arată o cină la Pediatrie 1: „Și un animăluț primește mai multă mâncare”- FOTO


Părinții care își internează copiii la UPU Pediatrie din Cluj-Napoca continuă să dezvăluie neregulile din spital și condițiile care li se oferă celor mici. O imagine publicată pe o rețea de socializare a stârnit revolta mămicilor din Cluj-Napoca.

O mămică internată cu copilul la Pediatrie 1 a publicat o fotografie cu mâncarea primită la spital. O bucată minusculă de carne, jumătate de felie de cașcaval, unt și miere polifloră - așa arăta cina, o bătaie de joc la adresa oamenilor care plătesc contribuții la sănătate statului român.

Mai multe mămici au reacționat după ce au văzut „apetisanta” cină: 

„La pneumologie e cam același meniu. Dimineața și seara cam așa se primește”; „Ferească Dumnezeu!”; „Dezastruos, dar adevărat”; „Doamne ferește, oricum în totalitate pediatrie 1 e la nivelul acesta”; „Sa ne ferească Dumnezeu de jegurile de spitale ce le avem”; „Și un animalut primește mai multă mâncare! Pură nesimțire”; „Nu se poate așa ceva!!! sesizări la toate forurile posibile!!! Și deținuții trăiesc mai bine!!!”; „Mă da câtă nesimțire pot să aibă, rușine”; „Acum 4 zile felia de cașcaval era dublă”; „Cu toții banii ce se rețin la sănătate... bătaie de joc”; „Mai scumpă a fost caserola decât mâncarea”; „Incredibil. Cum să se facă bine un copil doar cu așa ceva?”. 

Managerul Spitalului de Urgență pentru Copii Cluj este doctorul Cornel Aldea și potrivit declarației de avere, anul trecut a încasat 375.956 de lei, atât ca manager, cât și ca medic, astfel că a avut un venit lunar de 31.329 lei (6.265 de euro). De-a lungul timpului, părinții s-au tot plâns de condițiile din spital, însă pare că managerul este de neclintit, chiar dacă în toți acești ani, problemele sesizate au rămas nerezolvate.

ee.jpeg

Comentarii Facebook