Clujeanca găsită fără suflare în casa ei din Italia a fost ucisă! Polițiștii au reținut principalul suspect, un român de 24 de ani


Polițiștii din Italia au reținut un tânăr de 24, suspectul principal în cazul dublei crime înfiorătoare care a avut loc în noaptea de joi spre vineri în orașul italian Naro, din Sicilia.  

Pompierii au găsit atunci două românce moarte, în case diferite, acestea fiind vecine.

Una dintre femei, Maria R. ar fi originară din comuna Câțcău, Cluj. Femeia a fost găsită carbonizată în propria casă de către pompieri, atunci când au intervenit la un incendiu pe aleea Avenia. Aceasta avea doar 57 de ani.

La scurt timp, cea de-a doua femeie, Delia Z., în vârstă de 58 de ani, a fost găsită în Via Da Vinci, într-o baltă de sânge.

Anchetatorii au indicii că suspectul ar fi cel care a sunat la 112 de pe telefonul celei de-a doua victime, cea înjunghiată. Totodată, presa din Italia scrie că românul în vârstă de 24 de ani era acuzat și cercetat de un furt la o fermă agricolă agricolă, comis de curând în zonă. În plus, mai era acuzat și de incendierea unei sere, informează Antena3.ro

 Nu se ştie deocamdată care este motivul crimei, însă anchetatorii italieni bănuiesc că ar putea fi fost vorba de o petrecere, lucrurile luând o întorsătură tragică, posibil pe fondul consumului de alcool.

Potrivit primelor informații, prima victimă, a fost ucisă apoi așezată într-un fotoliu din casa sa, care a fost incendiat. Ulterior, incendiul s-a extins la întregul apartament.

Cea de-a doua victimă, tot așa, se pare că a fost ucisă cu obiecte contondente mari.

Autopsia celor două femei ucise ieri noapte va avea loc azi.

Două românce, una dintre ele din Cluj, au fost găsite fără suflare în Italia. Polițiștii suspectează că ar fi fost ucise

Foto: captură ecran/GrandangoloAgrigento

Comentarii Facebook