Festivalul Galactoria are loc la Cluj în perioada 1 - 10 iunie

 

Facultatea de Teatru şi Televiziune  a UBB organizează cea de-a X-a ediţie a Festivalului Galactoria.

 

Facultatea de Teatru şi Televiziune din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai anunţă deschiderea celei de-a X-a ediţii a Festivalului Galactoria, care va avea locîn perioada 1-10 iunie 2013.

 

Galactoria își propune să-i pună în contact direct pe tinerii creatori cu potenţiali angajatori: directori de teatre, directori decase de producție, regizori, critici.

 

Proiectul a fost iniţiat în anul 2004 din necesitatea de a răspunde realităţii tot mai dure de pe piaţa locurilor de muncă şi de a oferi  oşansă de angajare tinerilor absolvenţi. Galactoria are o misiune de lobby pentru absolvenţi, prin mijloacele, infrastructura şi reţeaua de relaţii ale Facultăţii de Teatru şi Televiziune”, au precizat organizatorii evenimentului.

 

Evenimentul propune o săptămână densă, plină de manifestări culturale, în care atenţia publicului va fi direcţionată asupra celor mai reprezentative producţii ale specializărilor din cadrul Facultăţii de Teatru şi Televiziune: Spectacolede teatru - specializările ArtaActorului, Regie, Teatrologie; Proiecţiide filme artistice şi documentare - specializarea Cinematografie şi Media.

 

Comentarii Facebook