Festivalieri cu spirit civic, la Cluj. Doi tineri au găsit un telefon mobil la Untold și au mers cu el direct la polițiști



Doi tineri veniți la festivalul Untold au dat dovadă de spirit civic, aceștia predând polițiștilor un telefon mobil găsit în incinta festivalului.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, posesoarea telefonului mobil a fost identificată. Acesteia i-a fost predat telefonul la punctul de informare organizat de Poliția Clujeană, context în care i-a întâlnit și pe cei doi tineri, cărora le-a mulțumit pentru gestul lor”, informează IPJ Cluj.

De asemenea, oamenii legii spun că acest caz nu este unul singular, la punctul lost and found, organizat în incinta festivalului, fiind predate carduri bancare, telefoane mobile, chei auto, portmonee cu bani, etc., bunuri pierdute, găsite de către participanți, care ,,așteaptă” să fie revendicate.

Zilnic, peste 600 de polițiști sunt prezenți în locațiile de desfășurare a festivalului și în stradă, pentru a preveni și descuraja faptele antisociale.

Comentarii Facebook