Sambata 1 Octombrie

Femeie violată într-un hotel de 3 stele din Cluj, la duș. Ușa era deschisă și tânărul a intrat peste ea


O femeie a fost violată într-o camera de hotel din Cluj, de un tânăr de 25 de ani, care ar fi intrat peste ea la duș.

Femeia este din Spania, dar are domiciliul în Cluj. Până în acest moment nu se știe exact cum a ajuns tânărul în camera ei de hotel, însă femeia de 49 de ani era la duș.  A intrat peste ea și a violat-o.

După incident ea a sunat la 112, însă el i-a smuls telefonul din mână, a scos cablul telefonului fix din camera, a imobilizat-o și a întreținut relații sexuale.

Femeia inițial nu a vrut să se prezinte la IML și nu a vrut să depună plângere la poliție, însă ulterior s-a răzgândit. Poliția l-a găsit pe bărbat la scurt timp după denunțare și a fost reținut în data de 16 august, în urma unor percheziții domiciliare.

Cei doi nu se cunoșteau și tânărul a intrat în hotel când nu era nimeni la recepție și din păcate, poliția a anunțat că nu existau nici camere de supraveghere în incinta hotelului.

Polițiștii municipiului Cluj-Napoca - Biroului de Investigații Criminale au reținut, la data de 16 august, un bărbat de 25 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol și violare de domiciliu, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

La aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciul Criminalistic Cluj, au desfășurat o percheziție la locuința celui în cauză, fiind identificate mai multe articole vestimentare, despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii faptei.

În fapt, poliția a fost sesizată în noaptea de 14 august de către o femeie, de 49 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se afla cazată, în regim hotelier, în Cluj-Napoca, o persoană necunoscută ar fi pătruns în cameră și, prin constrângere, ar fi agresat-o sexual.

Polițiștii au identificat autorul, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, conform IPJ Cluj.


Comentarii Facebook