Femeie lovită de o mașină pe Tăietura Turcului. Pare vinovată, dar nu e - Vezi VIDEO până la final


UPDATE

Polițiștii Biroului Rutier Cluj au demarat verificări în urma unor imagini apărute în spațiul public cu privire la faptul că la data de 3 mai a.c., în jurul orei 18.20, o femeie de 28 de ani, în timp ce traversa partea carosabilă pe strada Tăietura Turcului, a fost surprinsă și accidentată, de un autoturism condus de o femeie de 38 de ani.

Femeia de 28 de ani a declarat faptul că nu dorește să i se acorde îngrijiri medicale și nu are pretenții de natură penală.

În cauză, conducătoarea auto, în vârstă de 38 de ani, a fost sancționată contravențional în conformitate cu O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind dispusă măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile.

--------------------

O femeie a fost lovită de o mașină marți seara, pe Tăietura Turcului, în timp ce traversa strada. Tot accidentul a fost filmat de un alt șofer cu camera de pe bord.

Pietonul avea telefonul în mână și a pornit să treacă strada, dar nu s-a asigurat în stânga, de unde venea pericolul imediat. Aceasta s-a lovit pur și simplu de un autoturism care nu a oprit. 

Dacă privim mai atent, vedem că femeia era pe trecerea de pietoni, deci avea prioritate. 

Video preluat: Info Trafic jud. Cluj


Comentarii Facebook