Femeie din Mureș adusă la Cluj! Are coronavirus - VIDEO


O femeie de 70 de ani din Mureș cu coronavirus va fi internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj. Aceasta trebuie să ajungă la Cluj duminică seara.  

Persoana se afla în izolare la domiciliu din data de 6 martie a.c., întrucât a revenit în țară din Italia (Ancona/ Bologna). În cursul zilei de ieri i-au fost recoltate probe, după ce femeia a avut dificultăți de respirație, tuse și febră. Femeia va fi transportată cu izoleta pentru internare la Spitalul de boli infecțioase din Cluj”, informează autoritățile.

La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj sunt 12 saloane pregătite pentru pacienții cu coronavirus. Acum este internat numai un bărbat din Maramureș, dar va fi adusă și femeia de 70 de ani de la Mureș.

-----------------

UPDATE (9.03.2020)

Pacienta din Mureș, confirmată cu coronavirus, prezintă o stare generală bună, afebrilă, fără elemente de gravitate. Pacientul din Maramureș prezintă o stare ameliorată și va fi retestat în cursul zilei de azi”, a precizat prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean.

Bărbatul din Maramureș a fost depistat pozitiv în 28 februarie și este internat de atunci la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj.

Comentarii Facebook