Femeia ucisă de iubitul ei la Gherla a apucat să spună la telefon cine e criminalul

 

Manichiurista din Gherla, ucisă cu sânge rece de fostul ei iubit în propria casă în timp ce vorbea la telefon, a apucat să își dea de gol criminalul, iar criminaliștii l-au reținut la scurt timp.

 

Polițiștii care au anchetat cazul au reușit să refacă firul întregii povești. Mihaela Chezan și criminalul Marius Vereș au avut o relație care a durat 2 ani și s-a încheiat cu scandal. Femeia a fost bătută în repetate rânduri și a cerut ajutorul polițiștilor pentru a scăpa de cel care o tortura. 

 

În primul an lucrurile au mers între cei doi, ambii venind după un divorț. Din al doilea an au început problemele, certuri și despărțiri, iar relația s-a răcit din cauza faptului că el era foarte violent”, ne-a povestit un apropiat al victimei. 

 

În 2012, Mihaela Chezan a fost plecată până în Germania, unde l-a cunoscut pe Ghiţă Cubleşan. Femeia și-a anunțat fostul iubit că totul s-a terminat între ei și s-a mutat în locuința bărbatului pe care l-a cunoscut recent. 

 

Coafeza a fost ucisă în noaptea de vineri spre sâmbătă, când vorbea la telefon cu iubitul ei, Ghiţă Cubleşan. ”Mi-a zis că este cineva în casă şi i-am spus că este imposibil aşa ceva pentru că geamurile sunt închise. Ea a insistat că simte că e cineva în casă, iar apoi s-au auzit strigăte”, a povestit cutremurat Cubleşan. Bărbatul a sunat un prieten pe care l-a rugat să meargă să vadă ce s-a întâmplat. 

 

Din fericire copilul femeii nu se afla în locuință, fiind plecat la niște rude. 

 

Înainte de a fi ucisă cu sânge rece, Mihaelei Chezan a apucat să spună în telefon ”A venit nebunul!”. Polițiștii s-au folosit de acest lucru și l-au reținut pe Marius Veres, fostul prieten al femeii, care şi-a recunoscut faptele.

 

Criminalul a intrat în apartament după ce a urcat pe schela blocului și a forțat un geam. ”El ne-a declarat că a stat ascuns în sufragerie mai bine de 20 de minute şi a ascultat-o ce vorbeşte la telefon cu prietenul din Germania. La un moment dat s-a năpustit asupra ei şi a strâns-o de gât până când femeia nu a mai mişcat. Apoi s-a dus în bucătărie de unde a luat un cuţit şi a lovit-o în zona gâtului”, a precizat unul dintre anchetatori. 

 

Marius Vereş le-a mai spus polițiștilor că nu voia să își omoare fosta iubită, dar s-a înfuriat când a auzit-o vorbind la telefon. 

 

După ce a comis crima, Vereș a plecat pe uşa apartamentului fără să fie văzut de cineva.

Comentarii Facebook