Joi 23 Martie

Accident la Cuzdrioara din cauza vitezei. Două persoane au fost răniteUn accident rutier a avut loc , duminică dimineața, în raza localității Cuzdrioara. Un șofer a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat cu mașina într-un stâlp.

La data de 13 aprilie a.c., ora 06:58, un bărbat de 45 de ani, din judeţul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe E 58, în sat Cuzdrioara, dinspre Bistriţa spre Dej, pe fondul neadaptării vitezei de mers la condiţiile de drum (carosabil umed), a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a trecut pe sensul opus de mers şi a părăsit partea carosabilă”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Șoferul a acroșat apoi un autoturism care staţiona în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate.

În urma impactului, două persoane au fost rănite, șoferul și un bărbat de 75 de ani, din judeţul Botoşani, pasager în autoturism.

Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

Comentarii Facebook