Femeia care a aruncat în aer blocul din Floreşti regretă gestul: "Îmi pare rău!"

 

Margareta Jula, clujeanca de 62 de ani care şi-a aruncat în aer apartamentul din Floreşti pentru a nu-l lua banca, şi-a cerut scuze de la vecini într-o scrisoare trimisă de avocaţi.

 

"Doamna Jula Margareta recunoaşte în totalitate acuzaţiile aduse faţă de ea în dosarul de urmărire penală nr. 5926/P/2013 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. De asemenea, este conştientă de prejudiciul cauzat vecinilor săi, prejudiciu pe care nu l-a dorit şi pe care îl regretă.

 

Gestul acesteia reprezintă un act al unei persoane disperate, care la acel moment a considerat că a pierdut totul la o vârstă înaintată.

 

Prin intermediul apărătorilor, doamne Jula Margareta doreşte să ceară iertare vecinilor, conştietizând faptul că le-a afectat viaţa într-un mod negativ, aspect pe care îl regretă profund.

 

Totodată dorim să arătăm că, în ciuda gestului condamnabil, persoanele care o cunosc pe doamna Jula Margareta, fie familia la care lucra ca bonă, fie persoane cu care obişnuia să meargă la biserică sau în pelerinaj, îi oferă un important sprijin moral şi în aceste momente. Doamna Jula Margareta doreşte să le mulţumească acestora pentru sprijin", a scris Margareta Jula.

 

 

Comentarii Facebook