Soferul care a condus mort de beat si s-a batut cu politistii a fost arestat pentru 10 zile

Dan Felea, soferul care a condus beat mort si a lovit o femeie, dupa care s-a batut si i-a muscat pe politisti, a fost arestat pentru 10 zile.

 

Magistratii de la Judecatoria Cluj-Napoca au decis ca Dan Felea reprezinta un pericol public si ca trebuie arestat pentrru 10 zile.

 

El a fost retinut ieri dupa ce a condus beat, avand o alcoolemie de 2,2 grame alcool pus in sange, si a lovit o femeie care circula regulamentar pe trotuar langa Teatrul National Cluj.

 

Pe langa vatamare coporala, Dan Felea este acuzat si de ultraj, deoarece dupa producerea accidentului, la vederea politistilor i s-a intunecat mintea si a sarit la bataie cu oamenii legii. Ba mai mult, la spital, in timp ce i se preleva sange, Felea l-a muscat pe un politist de la rutiera de deget.

 

Procurorii clujeni au decis sa il retina pe scandalagiu pentru 24 deore, iar azi a fost prezentat cu propunere de arestare preventiva.

 

Dan Felea si fratele lui Viorel sunt proprietarii unei case de schimb valutar si a unui hotel. Cei doi sunt cunoscuti camatari si au relatii in lumea interlopa a orasului. In 1999, cei doi au fost vizati de o razbunare in stil mafiot, careia i-a cazut victima soacra lui Viorel Felea. Batrana a fost impuscata in piept in propria locuinta, de doi asasini platiti, despre care politistii cred ca sunt de origine ucraineana.

Comentarii Facebook