Fata cu zece la BAC de la Huedin merge la Facultatea de Drept din Cluj: Se poate învăța carte la orice liceu! - VIDEO

 

Doriana Șandru, absolventa Liceului Tehnologic din Huedin, singurul elev din țară de la un liceu tehnologic care a luat BAC -ul cu zece va studia la Facultatea de Drept din Cluj.

 

Tânăra a povestit că a fără seriozitate nu se poate face nimic. ”Am învățat aproximativ 5 ore pe zi în ultima perioadă, în ultimele 2 -  3 luni. Pe tot parcursul liceului am învățat cel puțin 2 ore pe zi. Altfel nu se poate face performanță. Nici eu nu am crezut că voi lua zece la BAC”, a mărturisit Doriana.

 

Când a aflat că a luat zece la BAC nici ei nu i-a venit să creadă. ”În primul rând nu mi-a venit să cred. Nu credeam că e adevărat, că am luat media zece. Mi-am dat seama că prin muncă, răbdare și ambiție se poate învăța, nu contează că e liceu tehnic, teoretic sau alte profile. 

 

Făceam naveta în fiecare zi. La ora 7.00 mă trezeam și ajungeam acasă la ora 15.00. Urma puțină odihnă și apoi învățat, iar seara alte treburi de elev.

 

Mai erau colegi care învățau bine, dar probabil că nu doreau mai mult. Doreau doar să promoveze examenul de bacalaureat. Ambiția mea a fost ca întotdeauna să fac o treabă bine, dacă am început-o atunci să o fac aproape perfect. În situația de față nu îmi imaginam că o să iau chiar zece”, a mai spus Doriana. 

 

Ea ar fi avut șansa să studieze mai departe în Germania, dar a ales Clujului. ”Avem șansa să plec în Germania. Cel mai probabil voi urma Facultatea de Drept, dar oportunitățile pentru viitor sunt nelimitate și aș putea aplica la un program pentru a continua studiile în străinătate”, a mai spus Doriana. 

 

Absolventa Liceului Tehnologic din Huedin locuiește la Ciucea și făcea zilnic naveta la școală. 

 

Doriana Șandru a primit acum un premiu de 3.000 de lei din partea Guvernului, alături de ceilalți elevi de zece de la BAC.

 

Singurul băiat din Cluj cu zece la BAC e un tip SERIOS. Va munci pe perioada verii - VIDEO

Comentarii Facebook