Fani CFR Cluj, umiliți după meciul cu Farul de suporterii rivali din oraș: Ne-au pus să ne dăm jos tricoul. Au strigat ”În Cluj, doar U!”


Un grup de suporteri ai CFR Cluj au fost umiliți după meciul de luni seara cu Farul, pe un grup al unei galerii rivale. Aceștia l-au dezbrăcat pe unul dintre ei și au fugit cu tricoul capturat.

Am fost la meciul cu CFR și Farul și fiind cu trenul a trebuit să stăm de după meci pana la 2 sa așteptăm trenul. Eram eu și încă 5 prieteni. Am stat până la 1 și am ajuns pe lângă jandarmerie, am ieșit din gang și ce sa vezi vin vreo 4 tipi (presupun ca fanii U Cluj) și ne întreabă de meci. Ne zic ca și ei sunt fani CFR etc. După un moment, zice unu dintre aia 4 indivizi la un prieten să își dea jos tricoul cu CFR jos.

Prietenul ăsta nici nu era fan CFR. Era fan Steaua, dar avea tricou din februarie, când am fost la CFR cu Lazio. Era personalizat cu numele lui, numarul 7. Vreo 300 și ceva de lei a fost).

În prima faza nu a vrut, dar l-a amenințat cu bătaia, după și cu moartea. Le-a dat tricoul și au fugit strigând ”M..e CFR, în Cluj doar U și să muriți”. Recunosc ca am fost o p***ă, dar totuși, vi se pare normal fix lângă jandarmerie sa se întâmple chiar așa ceva.

Am rezolvat cu tricoul prin intermediul lui Bogdan Costăchescu, care a reușit să i-a legătura cu un jucător de la CFR, Daniel Bîrligea, care a zis ca el vrea sa se ocupe și sa trimită un tricou nou. Va mulțumesc pentru ajutor, mai exista și oameni buni”, a relatat un suporteri CFR Cluj pe portalul Reddit.

Cei care au citit postarea au expus alte pățanii similare:

Acum i-a mai potolit. Să vezi ce tâmpiți erau acum vreo 10 ani, sălbatici efectiv… Ei ziceau că sunt ultras fanatici sau ceva. Nu ieșeai din casă când era CFR - U Cluj pentru că era pericol să îți iei bătaie de la niște cretini”.

Nici ăia de la CFR nu-s mai buni, stai liniștit. Fiecare pădure are uscăturile ei. Și oricum ziceți de U Cluj și CFR, dar același lucru este și în alte orașe unde sunt echipe rivale (Liverpool cu Everton, Psg și Paris FC și multe alte exemple). Dacă nu vrei să ai probleme, nu umbla cu tricou, fular sau șapcă cu o echipă din oraș. Știu că într-o societate normală ar trebui să poți fara sa fii luat la bătaie, dar asta e”.

Am fost și eu la un meci U Cluj cu FC Hermannstadt. Eram o mana de sibieni in tribună iar ei, frustrați fiind că au pierdut barajul pentru liga 1, au început să alerge o gloată de oameni spre noi sa ne bată. Atunci cred că au băgat în coma și un polițist că au rupt scaune din tribună și le-au aruncat. Noroc că eram baricadați între niște garduri, cu poliția în jur. Am mai și așteptat o ora sa ieșim din stadion ca sa plece inteligența Clujului. Ne-am speriat oțâră”.

Tatăl unui coleg din generala ne povestea cum mergea la meciuri in Bucuresti la echipe de care nici nu-l interesa. Întrebat de ce, omul a raspuns ”Păi cineva tot trebuie sa se bată cu jandarmii aia jegoși”. Înca imi pare rau de copilul ala”.

Aia e, o treceti la pierderi. V-a costat 300 lei si o injoseala sa vi se aduca aminte vechea si adevarata vorba “Cu prostu’ nu te pui!”. Gandeste-te ca am colegi de munca fani U, ei nu-s din Cluj de fel, au venit aici acum 3-4 ani si jura ca și-ar da viata pentru U, se bat pe stadion, se bat pe strada, se bat in localuri, se bat cu jandarmii… Asta ca sa iti faci o idee cat de retarzi sunt”.

Comentarii Facebook