Falși inspectori de la Protecția Copilului Cluj? Au amenințat o angajată că îi iau fiica, dacă nu le face reducere la țigări și băutură - FOTO


Doi bărbați care au pretins în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.00, că sunt inspectori de la Direcția de Protecție a Copilului Cluj au șantajat angajata unui magazin pentru a primi discount. Cei doi au avertizat-o că, dacă nu se conformează, va fi cercetată pentru că e mamă neglijentă, deoarece fiica ei, în vârstă de 7 ani, se afla în magazin noaptea. 

Au fost azi-noapte la un magazin și s-au dat drept inspectori DGASPC (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului), iar când li s-au cerut legitimațiile au scuipat vânzătoarea și au amenintat-o, făcându-se nevăzuți”, ne-a relatat cel care o reprezintă legal pe femeie.

Aseară, femeia care lucra la magazin și-a dus fetița cu ea la lucru, pentru că era și ea și soțul în tura de noapte, și-au făcut ceva deratizare (pentru insecte) în casa. Au făcut toți vecinii din cauza unor probleme în bloc de la niște vecini care aduna gunoaie. Fetita are 7 ani.

În jurul orei 2 au venit acești 2 indivizi și au cerut diverse produse, iar în momentul plății nu aveau bani suficienți pe card și nici cash, cerând un discount, pe motiv ca îl cunosc pe patron...(neputând demonstra). Apoi s-au recomandat ca fiind inspectori de la Protecția Copilului și că, dacă nu li se dau produsele cu discount, o sa se autosesizeze ca de ce copilul era în magazina ora 2. Apoi au amenințat și scuipat ca la ușa cortului când li s-au cerut legitimațiile”, a mai spus acesta.

Femeia este gravidă, iar pentru că purta mască cei doi ”inspectori” au făcut-o ”cățea”. Soțul femeii a ajuns la magazin la scurt timp după ce au plecat cei doi, pentru că ar fi vrut să le ceară socoteală.

Angajata magazinului s-a dus vineri, la ora 14.30, la Secția 1 de Poliție pentru a depune plângere.

Cine îi recunoaște pe cei doi, ne poate scrie pe Facebook sau pe Whatsapp (0722804093).

Untitled.jpg

Comentarii Facebook