Fals pastor penticostal, care a violat 12 fetițe din județul Cluj, condamnat la o pedeapsă record


Un fals pastor penticostal de 37 de ani, care a pretins că este pastor penticostal, a fost condamnat la 22 de ani pentru că a violat 12 copii cu vârste între 6 și 12 ani în județul Cluj.

A durat 7 ani, iar procurorii nu exclus ca numărul persoanelor victimelor să fie mai mare. Tatăl unei victime a suspectat faptul că fiica ei de doar 6 ani a fost violată de acest monstru și a anunțat autoritățile care au reușit să identifice alte 11 copile care i-au căzut în plasă. Bărbatul a fost condamnat la 22 de ani de închisoare însă sentința nu este una definitivă.

Ororile s-au petrecut în mai multe localități din județul Cluj, unde tânărul de 37 de ani i-a mințit pe oameni ca este pastor penticostal. Cu ocazia vizitelor pe care le făcea în comunitate, s-ar fi apropiat de mai mulți copii, spun anchetatorii. Reușise să păcălească și o tânără că se va căsători cu ea, conform stirileprotv.ro.

Bărbatul de 37 de ani a intrat în mai multe comunități din județul Cluj și a pretins că este pastor penticostal pentru a le câștiga simpatia locuitorilor din satele respective. Ba chiar mai mult, a reușit să convingă o familie și pe fiica acestora că se va căsătorii cu ea.

A fost primit în spațiu de o familie din localitatea Poieni sub pretextul că se va căsători cu fiica doamnei care l-a primit în spațiu. Părea un om normal. Chiar mi-a spus că este predicator. Nu mi s-a părut suspect”, a declarat primarul comunei Poieni.

Monstrul nu a fost niciodată predicator penticostal

Nu a fost nici membru in cultul penticostal. Daca nu a fost membru, nu putea fi nici predicator. E o grava eroare să spună cineva că era pastor. Repet, el a făcut parte din tot felul de mișcări…”, a spus un pastor penticostal din Huedin, potrivit sursei citate mai sus.

Victimele primesc acum consiliere psihologică de la specialiști tocmai pentru a trece mai ”ușor” peste această traumă cauzată de bărbatul de 37 de ani.

”Copiii au fost incluși în program de consiliere e psihologică pentru prelucrarea traumei cauzate de abuzul sexual. De asemenea, s-a lucrat cu părinții pentru a fi informați vizavi de modalitatea în care să se raporteze la copii și specificul abuzului sexual”, a transmis șeful DGASPC Cluj.

Comentarii Facebook